29 Eylül 2011 Perşembe

Para Gönder uygulaması ile para göndermek artık çok kolay!


Para Gönder uygulaması ile para göndermek artık çok kolay!

Para Gönder uygulaması ile Akbank hesabınızdan veya kredi kartınızdan, başka bir Akbank hesabına, Akbank ATM'sine ya da herhangi bir kredi kartına, tüm operatörler üzerinden (Turkcell, Vodafone, Avea) para gönderebilirsiniz.
Uygulama, kayıtlı bir Akbank Şifre Telefonu olan, SMS Şubesi üyesi ve mobil internet destekli cep telefonu kullanan tüm Akbank müşterileri tarafından kullanılabilir. Aktivasyon sürecinde, SMS Şubesi üyesi olmayan kullanıcıların üyeliği otomatik olarak başlatılacaktır.

Akbank Şifre Telefonu ve SMS Şubesi için tıklayın!
Para Gönder uygulamasını telefonunuza yüklemek için "PARA GONDER" yazıp 4425'e gönderin. Mesajı gönderdiğinizde cep telefonunuza Para Gönder uygulamasını içeren linkli bir mesaj gelecektir. İlgili linke tıkladığınızda Para Gönder uygulamasını indirebilirsiniz. Bu işlem, operatörünüz tarafından kullanmakta olduğunuz tarifeye göre 1 SMS bedeli olarak ücretlendirilecektir.
Para gönder uygulaması iPhone IOS 4+, Blackberry 4.6 ve 4.7+, Android 2.1+, symbian 3rd edt., 5th edt., 3 ve j2me işletim sistemli cihazlara yüklenebilmektedir. Para Gönder uygulamasını destekleyen tüm marka ve model cep telefonları için “Cihazlar” sekmesini ziyaret edebilirsiniz
Akbank hesabınızdan:
  • Akbank ATM'sine,
  • Başka bir Akbank hesabına,
  • Akbank kredi kartınıza,
  • Başkasına ait bir Akbank kredi kartına
  • Başka banka kredi kartına
ya da
Akbank kredi kartınızdan:
  • Başka bir Akbank hesabına para gönderebilirsiniz.
Hesaba para gönderdiğiniz durumlarda alıcı da SMS Şubesi'ne üye olmalıdır.
Uygulama üzerinden yaptığınız tüm işlemlerde siz ve alıcı kısa mesaj ile bilgilendirilirsiniz. Bu mesajlar ücretsizdir. Para Gönder uygulaması ile kredi kartınızdan ve hesabınızdan ortak olarak günlük gönderim limitiniz toplam 1.000 TL, aylık gönderim limitiniz 4.000 TL olarak belirlenmiştir. Uygulama ile gönderebileceğiniz minimum tutar 10 TL'dir. Limit bilgilerinizi öğrenmek için 444 25 25 Akbank Telefon Şubesi'ni arayabilirsiniz. Para Gönder uygulama kanalları ile alıcı hesabına ve kredi kartına ortak toplam günlük 2.000 TL ve aylık 8.000 TL para gönderilebilmektedir.
Günlük veya aylık TL limitinizi aşmadığınız sürece Para Gönder uygulaması üzerinden dilediğiniz kadar işlem yapabilirsiniz.
“Para Gönder” uygulamasını nasıl kullanırım?
Para Gönder” uygulamasını kullanabilmek için uygulamayı mobil internet destekli cep telefonunuza indirdikten sonra, sadece bir kez aktivasyon işlemini gerçekleştirmeniz gerekir. Aktivasyon işlemi ile birlikte para gönderimi yapmak istediğiniz hesabınızı ve kredi kartınızı da uygulama için aktif hale getirmiş olacaksınız.
Aktivasyon nedir ve nasıl yapılır?
  • Uygulama üzerinden para gönderebilmek için aktivasyon işleminin tamamlanması gerekmektedir.
  • Aktivasyon işlemine başlamadan önce “Para Gönder” uygulaması, “Kullanım Koşulları” ve “Hizmet Genel Şartları”nı okuyup, kabul etmeniz gerekmektedir.
  • Aktivasyon işlemi sadece bir kez yapılır. Hesap bilgileri değişikliği ya da kredi kartı bilgilerinin eklenmesi için uygulama destek sayfasından “Güncelleme” butonu ile yeniden aktivasyon yapabilirsiniz. 444 25 25 Akbank Telefon Şubesi’ni arayarak ya da Bireysel İnternet Şubesi üzerinden de bilgilerinizi güncelleyebilirsiniz.
  • Sadece hesaptan işlem yapmak istiyorsanız neo kart bilgileriniz ile, hem kredi kartınızdan hem de hesabınızdan para göndermek istiyorsanız ise kredi kartı bilgileriniz ile aktivasyon işlemini tamamlamalısınız.
  • Aktivasyon işlemi asıl ve ek kartlar ile gerçekleştirilmektedir. Nakit avans limiti olmayan diğer kartlar ile aktivasyon yapılamamaktadır.
  • Aktivasyon sırasında “Para Gönder” uygulaması ile gönderebileceğiniz günlük üst limiti belirleyebilirsiniz. (Gönderim için üst limit Günlük: 1.000 TL, Aylık: 4.000 TL’dir. Gönderim için alt limit ise 10 TL’dir)
  • ATM’ye Para Gönderme
    Hesap’tan ATM’ye para gönderme detayları:
    • Para Gönder uygulaması ile Akbank müşterisi olsun veya olmasın herkese Akbank ATM’sinden çekilmek üzere para gönderebilirsiniz.
    • Uygulama ana sayfasından ATM’ye seçeneğine tıkladıktan sonra alıcının cep telefonunu, tutarı ve neo kart şifrenizi girin ve devam’a basın.
    • Girdiğiniz bilgileri onayladıktan sonra telefonunuza gönderilecek mesajın metninde değişiklik yapmadan gönder/send’e bastığınızda talebiniz gerçekleştirilecektir. Bu işlem operatörünüz tarafından kullanmakta olduğunuz tarifeye göre 1 sms bedeli olarak ücretlendirilecektir.
    • Alıcının cep telefonuna referans kodu kısa mesaj olarak iletilecektir. Güvenlik açısından, tutar bilgisi kısa mesajda olmayacaktır. Bu mesaj ücretsizdir.
    • ATM’ye 10 TL ve katlarını gönderebilirsiniz. Gönderim yapabileceğiniz minimum tutar da 10 TL’dir.
    • Alıcı, en yakın Akbank ATM’sine giderek kart kullanmadan Giriş tuşuna basarak ve kartsız para çekme işleminde “Referans No” ve “Tutar” girerek gönderdiğiniz parayı çekebilecektir.
    • Gönderim işlemi tamamlandıktan sonra size ve alıcıya kısa mesaj ile bilgilendirme yapılacaktır. Bu mesajlar ücretsizdir.
    • Gönderilen para, alıcı tarafından 24 saat içinde çekilmezse ya da 3 kere üstüste yanlış tutar veya referans numarası girilerek çekilmeye çalışılırsa, işlem ücreti ile birlikte hesabınıza iade edilecektir.
    • Gönderim işlemini iptal etmek için 444 25 25’i arayabilir ya da Bireysel Internet Şubesi'ni ziyaret edebilirsiniz.
    Hesaba Para Gönderme:
    • Para Gönder uygulaması ile Akbank hesabınızdan veya Akbank kredi kartınızdan başka bir Akbank hesabına para gönderebilirsiniz.
    • Hesaba yapılan gönderimlerde para gönderdiğiniz alıcı da SMS Şubesi üyesi olmalıdır. Gönderim, alıcının SMS Şubesi’ne bağlı hesabına yapılacaktır.
    • Akbank kredi kartınızdan hesaba para gönderdiğinizde nakit avans ücretlendirmesi uygulanmaktadır. Detaylı bilgi için Ücretlendirme sayfasını inceleyebilirsiniz.
    • Uygulama ana sayfasından “Hesaba” seçeneğini tıkladıktan sonra nereden para göndermek istediğinizi seçebilirsiniz.
    • Kredi kartınızdan hesaba para göndermek istiyorsanız fakat aktivasyon sırasında “hesabımdan ve kredi kartımdan”seçeneğini seçmediyseniz “Güncelleme” yaparak kredi kartınızı uygulama için aktif hale getirmelisiniz.
    • Güncelleme için uygulama destek sayfasından Güncelleme butonu ile “Hesabımdan veya kredi kartımdan”ı seçerek gelen ekranlardan güncelleme işleminizi tamamlayabilirsiniz. 444 25 25 Akbank Telefon Şubesi’ni arayarak ya da Bireysel İnternet Şubesi üzerinden de bilgilerinizi güncelleyebilirsiniz.

    • Para Gönder uygulaması ile Akbank hesabınızdan; Akbank kredi kartınıza, başka bir Akbank kredi kartına ve başka banka kredi kartına para gönderebilirsiniz.
    • Akbank Kredi kartlarına gönderilen paranın çekilmesi veya başka bir yere gönderilmesi durumunda Akbank nakit avans ücreti uygulanırken, başka banka kredi kartlarına gönderilen paranın çekilmesi durumunda ilgili bankanın nakit avans ücretlendirmesi uygulanabilir. Detaylı bilgi için Ücretlendirme sayfasını inceleyebilirsiniz.
    • Başka banka kredi kartına para gönderme işlemi hafta içi 09:00-17:00 saatleri arasında EFT kapsamında gerçekleştirilecektir. Detaylı bilgi için Ücretlendirme sayfasını inceleyebilirsiniz.Para Gönder uygulaması ile ileri tarihli EFT yapılmamaktadır.
    • Uygulama ana sayfasından “Hesaba” seçeneğine tıkladıktan sonra “Kredi kartımdan gönder”i seçin ve alıcının cep telefonu numarasını, tutarı, kredi kartı şifrenizi ve kartınızın son kullanım tarihini girin.
    • Uygulama ana sayfasından “Kredi Kartına” seçeneğini tıkladıktan sonra nereye para göndermek istediğinizi seçebilirsiniz:

22 Eylül 2011 Perşembe

Akbank Kredi Ekspres IKEA Bornova Şubesi


Akbank
Şube AdıAdresiİlçe/SemtTelefonFaks
Kredi Ekspres IKEA - BornovaKazım Dirik Mah. 372 Sok. No 34Bornova232- 343 43 85 

Akbank 4. Sanayi Sitesi Şubesi - İzmir Bornovadaki akbank şubeleri


Akbank
Şube AdıAdresiİlçe/SemtTelefonFaks
4. Sanayi Sitesi4.Sanayi Sitesi 129. Sok No 3/A   Bornova232- 373 67 27232- 373 66 75

Akbank Çamdibi Şubesi - İzmir Bornova Çamdibindeki akbank şubeleri


Akbank
Şube AdıAdresiİlçe/SemtTelefonFaks
ÇamdibiMersinli Mah. 1580 Sok. No 106 35110  Bornova232- 435 15 29232- 486 99 19

Akbank Bornova Şubesi - İzmir Bornovadaki akbank şubeleri


Akbank
Şube AdıAdresiİlçe/SemtTelefonFaks
BornovaKazım Karabekir Cad. No 3/A-B 35041  Bornova232- 388 04 79232- 339 34 92

Akbank 3. Sanayi Sitesi Şubesi - İzmir Bornovadaki akbank şubeleri


Akbank
Şube AdıAdresiİlçe/SemtTelefonFaks
3. Sanayi SitesiKazım Dirik Mah. 296 Sok. No 2   Bornova232- 486 63 45232- 486 04 06