21 Eylül 2011 Çarşamba

Maldivler'de kaç tane Maldiv var görmem lazım diyenler, KIRMIZI'ya Tıklasın!

Maldivler'de kaç tane Maldiv var görmem lazım diyenler, KIRMIZI'ya Tıklasın!

19 Eylül - 16 Ekim tarihleri arasında Bireysel İnternet Şubesi veya Cep Şubesi'ni kullanın, Maldivler'de muhteşem bir tatil kazanma şansı yakalayın. Her hafta kullanın, şansınızı arttırın.

Bireysel İnternet Şubesi ve Cep Şubesi'ni kullandığınız her hafta için 1'er çekiliş hakkı sizi bekliyor.

Hem Bireysel İnternet Şubesi'ne, hem Cep Şubesi'ne girin, Maldivler'e giden 5 çiftten biri olma şansınızı artırın!
Kampanyaya nasıl katılabilirim?
Kampanyaya katılmak için 19 Eylül – 16 Ekim tarihleri arasında Bireysel İnternet Şubesi veya Cep Şubesi'ne girmeniz yeterlidir.

Kampanya tarihleri arasında her hafta Bireysel İnternet Şubesi'ne girişlerinizde bir çekiliş hakkı kazanırsınız.

Bireysel İnternet Şubesi'nde olduğu gibi kampanya tarihleri arasında Cep Şubesi'ne de girdiğinizde her hafta için bir çekiliş hakkı kazanırsınız.

Kampanyanın devam ettiği 4 hafta boyunca her hafta Bireysel İnternet Şubesi'ne girerseniz 4, Cep Şubesi'ne her hafta girerseniz 4, toplamda en fazla 8 çekiliş hakkı kazanılabilirsiniz.
Bireysel İnternet Şubesi'ni kullanmak için ne yapmam gerekiyor?
Bireysel İnternet Şubesi'ni "Şifre Al" butonunu tıkladıktan sonra açılan ekrandan bilgilerinizi girerek ya da en yakın Şubemizi ziyaret ederek kullanmaya başlayabilirsiniz. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Cep Şubesi'ni kullanmak için ne yapmam gerekiyor?
Cep Şubesi'ni kullanmaya başlamak için cep telefonunuzdan wap.akbank.com'a girip Bireysel İnternet Şubesi kullanıcı adınız ve şifreniz ile giriş yapmanız yeterli.

Detaylı bilgi için tıklayınız.
İnternet Şubesi şifremi hatırlamıyorum, ne yapmalıyım?
Bireysel İnternet Şubesi şifrenizi hatırlamıyorsanız veya şifreniz kilitlendiyse 'Şifre Al' butonuna tıkladığınızda açılan ekrandan bilgilerinizi girerek yeniden alabilirsiniz.
Kampanya Şartları
  • Bu kampanya Milli Piyango İdaresi'nin 26/08/2011tarih ve B.07.I. MPİ.0.13.00.02-401.02.99-2324-7917 sayılı izni ile Akbank T.A.Ş. tarafından düzenlenmektedir.
  • Kampanya 19/09/2011 (Saat 00:00) – 16/10/2011 (Saat 23:59) tarihleri arasında geçerlidir. Kampanya tarihleri arasında Banka Hizmet tanıtımlarını da sağlayan www.akbank.com Bireysel İnternet Şubesi'ne girerek en az bir işlem yapanlara ve wap.akbank.com.tr Cep Şubesi'ne girenlere girdikleri her hafta için 1 çekiliş hakkı verilecektir.Her hafta için katılım 1 ile sınırlıdır.
  • Kampanya dönemi içinde 1 kişi İnternet Şubesi'nden ve Cep Şubesi'nden en fazla 4'er çekiliş hakkı olmak üzere toplamda en fazla 8 çekiliş hakkı kazanabilir. Kampanya tarihleri arasında katılım hakkı kazanma dönemleri haftalar itibari ile; birinci hafta 19 Eylül–25 Eylül 2011, İkinci hafta 26 Eylül–02 Ekim 2011, üçüncü hafta 03 Ekim – 09 Ekim 2011, dördüncü hafta 10 Ekim–16 Ekim tarihleri arasındadır.
  • Yapılacak çekiliş sonucunda 5 Adet Çift kişilik Maldivler seyahati paketi verilecektir.(11.12.2011.-. 17.12.2011 tarihleri arası Emirates Havayolları ile İstanbul-Maldivler-İstanbul ekonomik sınıf gidiş-dönüş uçak bileti,6 gece / 7 gün yarım pansiyon,5* Hilton Iru Fushi Resort Hotel'de konaklama,Havaalanı-otel-havaalanı transferleri,Rehberlik hizmetleri dahildir.) Seyahat İstanbul'da başlar ve İstanbul'da biter. Yaşanan şehir-İstanbul arasındaki gidiş-dönüş ulaşım ve vize - pasaport işlemleri talihlilere aittir.
  • Çekiliş 25.10.2011 tarihinde, saat 11:30 de Akro Tanıtım Org. Toplantı Salonu Çınar sk.No.15 4.Levent-İstanbul adresinde halka açık olarak yapılacaktır.Çekiliş sonuçları 28.10.2011 tarihinde Akşam gazetesinde, ve www.kimkazandi.com internet adreslerinde ilan edilecektir. Kazanan asil talihlilerin son başvuru tarihi 12.11.2011 yedek talihlilerin 27.11.2011'dir.Kazanlara ayrıca posta yoluyla tebligat yapılacaktır.
  • Seyahat ikramiyesi talihlinin dışında başka biri tarafından kullanılamaz devredilemez, nakde çevrilemez.
  • Akbank T.A.Ş , Akro Tanıtım Org. Film Yapım ve Tic.Ltd. Şti. çalışanları ve 18 yaşından küçükler çekilişe katılamaz, katılmış ve kazanmış olsalar dahi ikramiyeleri verilmez.
  • Bir kişi birden fazla ikramiye kazanamaz.İkramiyeye konu olan eşya bedeli içinde bulunan KDV+ÖTV gibi vergiler dışındaki vergi ve diğer yasal yükümlülükler talihliler tarafından ödenir.
  • Piyangoya itiraz için ikramiye son teslim tarihinden itibaren 15 gün içerisinde Milli Piyango İdaresi'ne başvurulmalıdır.
  • Bu piyangoya iştirak eden herkes bu şartları kabul etmiş sayılır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder